You are currently viewing Top 15 Best Running Shoes Under 1500 In India

Top 15 Best Running Shoes Under 1500 In India

Hello friends, in today’s article we will talk about Best Running Shoes Under 1500. It is a bit difficult to find running shoes in India on a good budget, so today we will show you 15 running shoes through this article which you will get for around 1500 rupees and its quality will also be very good. If you also keep searching on the Internet about the Best Running Shoes Under 1500, then you have come to the right place, here you will find Running Shoes in the best budget. The running shoes you will see in this article will make you feel very stylish and comfortable wearing this shoe.

Today I feel very happy that I am going to present to you the list of 15 Best Running Shoes Under 1500, I did a lot of research for you and I got the 15 best running shoes, In the list, we will present, the quality and texture of the shoes will be good,

Top 15 Best Running Shoes Under 1500 In India

 

Below we are presenting you the list of Best Running Shoes Under 1500, I hope you will find the kind of shoes you are looking for in this list, A lot of company makes running shoes in India, in this article we will present you shoes of good quality and texture.

1. Campus Men’s Royce-2 Running Shoes

 

Campus Men’s Royce-2 Running Shoes is the best-running shoe according to our list, this shoe is very comfortable, the texture of this shoe is very good, if you want a good looking shoe, you can buy this shoe, The quality of this shoe is also very good, this shoe is made of Mesh and Phylon materials. read moreΒ 

Features

  • Sole: Phylon
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Material Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Closure Type: Lace-Up

2. Reebok Men’s Energy Runner Lp Running Shoes

 

Reebok Men’s Energy Runner Lp Running Shoes is the second best-running shoe on our list, Reebok company makes very good quality shoes, that’s why Reebok is popular all over the world, this shoe from Reebok is very stylish in appearance, this shoe ( Smoky Indigo / Canton Red) Available in color, the shoe is made of rubber and synthetic materials. read moreΒ 

Features

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-Up
  • Heel Height: 1.2 inches
  • Shoe Width: Regular
  • Outer Material: Synthetic
  • Closure Type: Lace-Up
  • Toe Style: Round Toe
  • Smoky Indigo/Canton RedΒ 

3. Lotto Men Vertigo

 

Lotto Men Vertigo is the third-best running shoe on our list, this shoe is very comfortable, the texture of this shoe is also very good, this shoe of Lotto is most liked if you are looking for a stylish running shoe. So you can buy this shoe, this shoe is available in many colors, this shoe is made of Synthetic and Mesh materials. read moreΒ 

Features

  • Sole: Synthetic
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Material Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Closure Type: Lace-Up

4. Bourge Men’s Loire-17 Running Shoes

 

Bourge Men’s Loire-17 Running Shoes is the fourth-best running shoe according to our list, this shoe is very comfortable, the texture of this shoe is also very good, this shoe is made of Ethylene Vinyl Acetate and Mesh materials. Bourge shoes are of very good quality, this shoe is available in Black color. read moreΒ 

Features

  • Sole: Ethylene Vinyl Acetate
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Material: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Product Type: Running Shoes
  • Closure Type: Lace-Up
  • Black

5. ASIAN Men’s Worldcup-07 Sports Shoes Knitted Shoes Sneakers, Ultra-Lightweight, Breathable, Walking, Fabric Running Shoes

 

This ASIAN shoe is the fifth-best running shoe according to our list, this shoe is very comfortable, the texture of this shoe is very stylish, ASIAN company makes very good quality shoes, this shoe is available in two colors, if you want to buy shoes of ASIAN company, then there will be no better ASIAN shoes. read moreΒ 

Features

  • Sole: Foam
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Upper Features: New, Breathable knitted upper which is easily washable, perfect for all seasons – winter, summer, and rainy, designed to give you the most comfortable fitting. These are quick-drying washable shoes which makes it easy for consumers to wash and sanitize them easily.
  • Sole Features: Height increasing nonmarking EVA TPR sole made with lightweight compound and orthopedic memory foam shoes which provides extra comfort to your feet with a perfect grip. Features air capsule technology for added vacuum-based air cushion under your heels.
  • Multiple Uses: Best running shoes for men can be used in a gym workout, outdoor running, morning walking, basketball, badminton, trekking, hip hop dance, party wear, dancing, volleyball, hiking, athletic sports, cycling, hockey, driving, jogging, kabaddi, kabaddi, marathon, bike riding, training, skating, pt, office, futsal, golf, leisure, and tennis.
  • About Asian Shoes: We are an ISO 9001: 2015 certified seller of branded footwear online, endorsed by cricketer Virender Sehwag, with a 4/5 overall rating across 11,000+ reviews, offering the latest best quality trending shoes for men online at the best low price.
  • Friendly Customer Service: What you see is what you get. If there is anything wrong with the purchase, please message and get easy returns, enjoy your online shopping freely!

6. Campus Men’s Oxyfit Running Shoes

Campus Men’s Oxyfit Running Shoes is the sixth best-running shoe on our list, this Campus shoe is very stylish, the quality of this shoe is very good, this shoe is made of rubber and mesh materials, this shoe available in many colors. read moreΒ 

Features

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Material Type: Mesh
  • Lifestyle: Casual
  • Closure Type: Lace-Up

7. Sparx Men’s Sports Running Shoes SM-443

Sparx Men’s Sports Running Shoes SM-443 is the seventh-best running shoe according to our list, Sparx shoes are very well-liked, Sparx company makes very good quality shoes, this shoe from Sparx is very stylish in appearance, The texture of the shoe is very beautiful, this shoe is made of rubber materials, this shoe is available in many colors. read moreΒ 

Features

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-Up
  • Heel Height: 3 centimeters
  • Shoe Width: Medium
  • Light Weight & Comfortable fit
  • One of the best Sparx collection
  • Best in budget
  • Seems fit on all occasion

8. Adidas Men’s Drogo M Running Shoes

Adidas Men’s Drogo M Running Shoes is the eighth-best running shoe according to our list, Adidas shoes are well-liked, Adidas company is popular all over the world, this shoe from Adidas is very stylish in appearance, the quality of this shoe is very Good, this shoe is made of Mesh materials, this shoe is available in many colors. read moreΒ 

Features

  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Material Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Closure Type: Lace-Up

9. Nike Unisex-Adult’s Casual Shoe

Nike Unisex-Adult’s Casual Shoe is the ninth-best running shoe according to our list, Nike company makes very good quality shoes, Nike is also popular all over the world, this Nike shoe is very stylish, the white color of this shoe Looks very attractive, this shoe is made of rubber materials. read moreΒ 

Features

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Gender Type: Unisex, Age Type: Junior
  • Middle Sole: Phylon & Polyurethane. Providing lockdown support & preventing cases of ankle twisting
  • Toe Protection: Ergonomic fit & reinforcement. Resists damage and greater toe protection.
  • Lateral Side: Synthetic overlays. Added support without compromising flexibility
  • Sock Liner:5mm. More cushioned fit
  • Outer Sole: Solid Rubber & Non-Marking Sole. More durable, long-lasting, and increased shelf life.
  • Heel Counter: Sturdy and radiused heel counter with extra top cushion. Better fit and Lesser slippage
  • Upper Sole: Mesh with synthetic overlays. More breathable with a better fit.
  • Care Instructions: Mesh with synthetic overlays. More breathable with a better fit.

10. Puma Men’s Keen Idp Running Shoes

Puma Men’s Keen Idp Running Shoes is the tenth best running shoe according to our list, Puma company makes very good quality shoes, Puma is also popular all over the world, this shoe of Puma is very stylish, the texture of this shoe is very Good, this shoe is very lightweight, and together this shoe is very comfortable. read moreΒ 

Features

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Regular
  • Outer Material: Synthetic
  • Closure Type: Lace-Up
  • Heel type: flats
  • Toe Style: Round Toe
  • Peacoat-High Risk Red

11. Sparx Men’s Sports Shoes

Sparx Men’s Sports Shoes is the eleventh best-running shoe on our list, this shoe from Sparx is very stylish in appearance, if you want to buy a stylish running shoe, you can buy this shoe, The quality of this shoe is very good, its texture is also very good, this shoe is made of Ethylene Vinyl Acetate materials, read moreΒ 

Features

  • Sole: Ethylene Vinyl Acetate
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • WHAT YOU GET: 1. One Pair of Sports Shoes is shown in the pictures. 2. Storage Box. 3. Sparx Trust.
  • MADE OF: High-Quality Mesh as upper material and EVA as sole material.
  • KEY FEATURES: Made to Last Long, Elegant Packaging, Perfect Gifting Option, Zero compromise on quality
  • Packaging: We know how important it is to store prized possessions well. Hence, every pair of shoes is impeccably packed in a beautiful and classy storage box.
  • THE BRAND: Sparx, the most stylish range of shoes, sandals, and slippers are exclusively designed to match the latest trends of the new generation. Known for its sturdy and stylish designs, Sparx is an iconic youth brand for those who dare to explore the world. Sparx is a spectacular range of footwear from the house of Relaxo Footwears Ltd., a name trusted among millions of people in India and across the world for delivering unmatched quality.

12. FURO by Redchief Men’s Furo Running Shoes

 

FURO by Redchief Men’s Furo Running Shoes is the twelfth best running shoe on our list, this shoe is very lightweight, and the quality of this shoe is also very good, this shoe is very stylish in appearance, this shoe is made of rubber and mesh materials. read moreΒ 

Features

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Outer Material: Mesh
  • Closure Type: Lace-Up
  • Toe Style: Round Toe

13. Power Men’s Running Shoes

Power Men’s Running Shoes is the thirteenth best running shoe on our list, this shoe is very lightweight, and the quality of this shoe is also very good, this shoe is very stylish in appearance, this shoe is made of Synthetic materials, read moreΒ 

Features

  • This product runs a size small. If you usually buy UK 9, buy UK 10 for this
  • Material Type: Synthetic
  • Lifestyle: Casual
  • Closure Type: Lace-Up
  • Toe Style: Closed Toe
  • Blue

14 . Power Men’s Aero 2 Running Shoes

Power Men’s Aero 2 Running Shoes is the fourteenth best running shoe on the list, this shoe is very light, and the quality of this shoe is also very good, this shoe is very well made if you have a stylish running If you want a shoe you can buy this shoe, read moreΒ 

Features

  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Material Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Closure Type: Lace-Up
  • Toe Style: Closed Toe

15. Lotto Men’s Pro Running Shoes

Lotto Men’s Pro Running Shoes is the fifteenth best running shoe on the list, this shoe is very light, and the quality of this shoe is also very good, this shoe of Lotto is very attractive in appearance, this shoe is also very comfortable, this You can use the shoe as causal shoes, this shoe is made of Mesh and rubber. read moreΒ 

Features

  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Regular
  • Outer Material: Mesh
  • Closure Type: Lace-Up
  • Heel type: flats
  • Toe Style: Round Toe

FINAL ANALYSISΒ 

In today’s article we learned that Best Running Shoes Under 1500, if your budget is around Rs 1500 and you want to buy good running shoes, then you can buy the above shoes, we have done a lot of research for you, We have found 15 such running shoes for you which come within 1500 rupees in India and its quality is also very good, all the shoes in our list of Best Running Shoes Under 1500, the quality of all these shoes is very good. , Thank you very much for reading this article.

Leave a Reply